Over mij

Mijn naam is Noël Elings en ik heb mijn eigen hondentrimsalon gevestigd in Nijmegen. Samen met mijn collega Jaithlyne zorgen wij ervoor dat uw trouwe viervoeter weer prachtig verzorgd naar buiten loopt!

Vanaf het moment dat wij ons hondje Lulu kregen, dacht ik er aan dat ik haar naar een trimsalon moest brengen. Ik voelde mijzelf hier niet helemaal fijn bij omdat ik haar niet wilde achterlaten en onze vorige hond met tegenzin naar de trimster ging. Ik vind het erg belangrijk dat honden goed behandeld worden dus ik wilde graag zelf een trim opleiding gaan volgen zodat ik kon leren hoe ik haar moest trimmen.

Ik begon aan de opleiding en toen moest ik stage gaan lopen. Ik vond dit zo leuk dat ik niet alleen mijn eigen hond ging trimmen, maar ook anderen en hier zo mijn baan van heb gemaakt. Ik heb sinds november 2018 mijn eigen trimsalon, waar ik sinds januari 2019 actief in ben.

Mijn trimsalon zit gevestigd op Sint Agnetenweg 62, waar in hetzelfde pand ook een kapsalon aanwezig is. U kan dan ook uw hond laten trimmen terwijl u zelf naar de kapper gaat op dezelfde locatie. Dit scheelt tijd en ook een extra rit.